Rechthoekige tafel met I-poot

,
Rechthoekige tafel met I-poot

Rechthoekige tafel op maat gemaakt

Deze rechthoekige tafel is ín onze meubelmakerij op maat gemaakt. Het is een mooie strakke tafel met een unieke poot. Door het gebruik van deze poot heeft de tafel rondom veel ruimte en blijft het toch mooi minimalistisch.

Het hout van de rechthoekige tafel

Deze rechthoekige tafel is gemaakt van massief eikenhout wat wij allemaal in eigen werkplaats op maat verwerken. Van de ruwe balken tot het samenstellen en verlijmen van alle delen tot een egaal en strak tafelblad. Door de selectie van het hout op de juiste manier te doen en de tafel daarmee goed samen te stellen ontstaat een blad wat mooi egaal in uiterlijk is maar ook zeer stabiel. De samenstelling is van zeer groot belang om het eikenhout stabiel te maken, het zal dan minimaal reageren op verschillen in luchtvochtigheid m.b.t. hol of bol trekken.

De poot van de rechthoekige tafel

Onder deze rechthoekige tafel zit de I-poot bevestigd met 2 dunne staanders, daardoor krijgt deze poot een mooi minimalistisch uiterlijk. De kokers van 5x5cm geven een zeer goede stabiliteit, mocht je het leuk vinden dan kunnen deze vierkante kokers ook worden gewijzigd naar ronde kokers. De behandeling van onze stalen poten is uniek omdat wij dit in 3 stappen doen en met een mooie dikke laag aangebakken poedercoating. De eerste stap is het zorgvuldig zandstralen van de poot om hem een mooi ruw en schoon oppervlak te geven, daarna komt er een poedercoating primer op die alle oneffenheden mooi opvult en een strakke voorbereiding vormt voor de eindkleur. Als laatste komt dat de door jou gekozen kleurlaag die het geheel mooi en strak afdekt. Dankzij deze 3 staps behandeling ontstaat een mooi egaal, strak en zeer stootbestendig oppervlak.

Bijpassende stoelen

Het is bij ons mogelijk om bijpassende stoelen op maat te bekleden. Wij hebben in onze showroom een groot aantal modellen staan die we allemaal voor je kunnen bekleden in meer dan 1000 stoffen of leer. Het op maat bekleden geeft gigantische voordelen om de combinatie met de rest van je interieur compleet te maken. Naast de stoffen kan je veelal ook de kleur van de poten zelf bepalen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles helemaal op maat gemaakt. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

+

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.