Rechthoekige eiken boomstamtafel

Rechthoekige eiken boomstamtafel

Een boomstamtafel zegt u? Ja zeker! Dit is een tafel gemaakt van een echt boomstam. Doordat deze rechthoekige eiken boomstamtafel van een echte boomstam is gemaakt komen de nerven super mooi uit in het hout. Als je goed kijkt, kun je één van de jaarringen nog herkennen. Deze rechthoekige eiken boomstamtafel zorgt voor extra karakter in de keuken. Let ook eens op het extra mooie contrast tussen het tafelblad en de witte V poot. De combinatie met donkere stoelen maakt het helemaal af.

Deze prachtige op maat gemaakte rechthoekige eiken boomstamtafel heeft de maat 240 x 100 x 7 cm en heeft een 3 lagen onzichtbare lak. Om ervoor te zorgen dat de originele kleur van het hout behouden blijft, maar tegelijkertijd ook wordt beschermd tegen vocht. De tafel kan in elk gewenste of kleur gemaakt worden. We hebben op onze website voorbeelden van de afwerkingen staan die we gebruiken. De V poot is voorzien van een poedercoating. Voordat de poot de poedercoating heeft gehad is de poot eerst gezandstraald. De poot bij deze tafel is wit, maar is in elke kleur mogelijk.

Benieuwd wat wij nog meer maken? Kijk dan eens op onze sociale media platformen. We hebben een eigen Facebook en Instagram pagina ook zijn we te vinden op Pinterest. We maken niet alleen op maat gemaakte tafels, maar ook banken, kasten, buitenmeubels, tv meubels. Wil je bijvoorbeeld graag een mooie salontafel, maar heb je jou smaak nog niet kunnen vinden. We helpen je graag! Je kunt bij ons langskomen om de wensen te bespreken, maar je kunt ook onderstaand formulier invullen. We zullen dan contact met je opnemen. Langskomen kan natuurlijk ook, dan kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en wat de kwaliteit van onze producten is.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.