Rechthoekige eettafel met bies

,
Rechthoekige eettafel met bies

De rechthoekige eettafel met bies past eigenlijk wel in elke woning. Of je nu een moderne of een klassieke inrichting hebt, deze eettafel zal altijd een aanvulling zijn. Deze tafel is zo groot dat het plaats heeft voor meer dan acht personen, heb je een grote familie? Of vaak vrienden te eten? Dan zal er geen gebrek aan ruimte zijn. Zet er een paar mooie bijpassende stoelen bij en de sfeer is compleet. 

 

TAFELBLAD 

Het materiaal van deze rechthoekige eettafel met bies is eikenhout. Het blad is bewerkt met een blanke lak en deze in aangebracht in twee lagen. Deze behandeling zorgt voor een duurzame tafel en is ook beschermt tegen bijvoorbeeld vocht. De randen zijn afgewerkt met een prachtige zwarte bies, dit zorgt voor net iets extra’s voor het oog. De bies is een gelakte rand en heeft dezelfde kleur als de poot, maar kan in elke willekeurige kleur.

 

ONDERSTEL 

Voor deze uitvoering van het onderstel hebben we gekozen voor extra grote. Het past niet alleen mooi bij deze tafel, maar zorgt ervoor dat de tafel goed op de grond blijft staan en in balans is. We hebben dikwandig staal gebruikt, voordeel van dit staal is dat het minder zwaar is dan massief staal. Je kunt zo de tafel makkelijker verschuiven. Het staal is wel zwaar genoeg om de tafel goed op zijn plaats te laten staan. Onderstel is voor zien van een poedercoating in de kleur zwart. 

 

Geïnteresseerd in deze tafel? Neem dan contact met ons op. We maken niet alleen maar tafels. Kasten, tv-meubels en badkamermeubels kunnen we ook maken. Ben je op zoek naar een meubel wat precies aansluit bij jouw wensen, dan ben je ook bij ons aan het goeie adres. We maken meubels compleet op maat. Inspiratie nodig? Kom eens bij ons lang in Alkmaar, we hebben een eigen showroom ingericht in verschillende woonstijlen. We zijn ook online te vinden op Instagram en Pinterest. Benieuwd wat onze klanten van ons werk vinden? Kijk hier eens voor vele positieve recensies. 

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.