Picknicktafel van douglas

,
picknicktafel douglas voor buiten

Voor de mooie zomerdagen eet je natuurlijk buiten aan een luxe picknicktafel van douglas of eikenhout. Deze mooie tafel van robuust en massief douglashout maken wij in elke lengte voor je op maat.

Het gebruik van douglas heeft het voordeel dat het een hoge duurzaamheidsklasse heeft en mooi grijs verkleurd op termijn. De harshoudende houtsoort blijft lang geconitioneerd zonder dat je ze hoeft te behandelen. Na enkele seizoenen zal hij mooi zijn vergrijsd en zal ze oppervlakkige hars zijn uitgehard.

Je kan vele zomers lang genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan deze grote picknicktafel van douglas. Door de lange banken heb je bij een tafel van 220cm al voor 10 personen zitruimte. Wil je graag nog meer mensen laten plaatsnemen dan maken wij deze tafel graag voor je in een lekker lange lengte. Hij is verkrijgbaar tot een lengte van maarliefst 5 meter en zal in dat geval voorzien worden van meerdere poten.

Als je een tafel liever niet laat vergrijzen maar van een mooie afwerking in kleur wilt voorzien dan zijn er meerdere mogelijkheden. Voor het behandelen van buitentafels hebben wij een unieke lijn met hoogwaardige buitenolie. Kijk op DEZE pagina voor de vele mogelijkheden wat kleuren betreft bij de categorie buitenolie.