• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Pebble eettafel in 240x110cm

Pebble eettafel in 240x110cm

De pebble eettafel is gemaakt van gelaagd eiken. Het model is Pebble en het voorbeeld is in de maten 240 cm x 110 cm. De keukentafel bevat een tapse massief eiken poot. De pebble eettafel eiken biedt plaats aan zes personen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de vorm eettafel aan te passen naar wens of je bijvoorbeeld kiezen voor andere maten of een andere afwerking.

Algemene informatie over de pebble eettafel

  • Model: Pebble
  • Maat: 240 cm x 110 cm
  • Materiaal: gelaagd eiken 3cm dik
  • Kleur: VantaBrown
  • Poot: taps massief eiken

Materiaal van de pebble eettafel

Het materiaal van het blad van de eettafel is gelaagd eikenhout. Bij deze keukentafel is er gekozen voor afwerking in VantaBrown. Deze materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat je langere tijd plezier kunt hebben van de pebble tafel.

 

Onderstel van de pebble eettafel

Bij deze organische eettafel is gekozen voor een tapse poot van massief eikenhout. Dit betekent dat er zich een poot aan ieder uiteinde van de keukentafel bevindt. Door de open vormgegeven structuur van de poten blijft er genoeg ruimte over en zijn de poten niet overmatig aanwezig. Ook het materiaal van de poot is duurzaam verantwoord. Zowel de kleur als het onderstel van de tafel kunnen worden aangepast. Ons diverse aanbod aan tafelpoten zorgt voor een brede keuze om de tafel vorm te geven naar smaak.

 

Aanpasbaarheid van de pebble eettafel

Onze tafels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of er kan gekozen worden voor een andere poot. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het blad van de eettafel. Zodoende kun je de tafel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de pebble eettafel

Wij passen onze tafels graag aan zodat het meubel volledig bij jouw stijl, smaak en huis past. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, de eettafel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de keukentafel veranderen zodat het perfect bij jouw woonkamer of keuken past. Wil je een eettafel kopen, maar is dit wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere eettafels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale mediakanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.