Ovale tafel schuine rand

Ovale Zwarte tafel met schuine rand

Heb je een woning met een visgraat vloer. En zoek je een ovale zwarte tafel met schuine rand? Maar twijfel je of het wel zal staan, bij deze het bewijs dat het goed samen gaat. Deze op maat gemaakte ovale zwarte tafel met schuine rand lijkt speciaal gemaakt te zijn voor een visgraat vloer, maar kan natuurlijk ook op een basic vloer gezet worden. Zoals op de foto te zien is misstaat het ook niet tegen een donkere achterwand. Het haalt de tafel zelf iets meer naar voren.

De tafel is 240 x 105 en 76 centimeter hoog en is voorzien van een mangrove poot. Deze poot is voorzien van 2 lagen poeder coating met fijn structuur in de kleur zwart. Dit zorgt ervoor dat de poot een extra mat uiterlijk krijgt. Onderaan de poot zit dik meubelvilt, zodat er geen beschadiging kan ontstaan aan de vloer. Het tafelblad heeft eveneens de kleur zwart, maar is behandeld met een 3 lagen Vanta Black. Deze behandeling zorgt ervoor dat het tafelblad zo zwart mogelijk wordt, en dus perfect bij de poot past. Het tafelblad van deze ovale zwarte tafel is voorzien van een schuine rand. En heeft een dikte van 4 centimeter Dat zorgt ervoor dat de tafel een speels, maar toch een strak uiterlijk krijgt.

Ben je overtuigt dat het inderdaad mogelijk is om een ovale tafel met schuine rand op een visgraatvloer te plaatsen. Neem dan snel contact met ons op om je wensen  te bespreken. Wil je liever een andere kleur of behandeling kijk dan HIER voor de mogelijkheden.

We zijn al jaren toonaangevend in het maken van op maat gemaakte meubelen. En hebben dan ook veel klanten blij gemaakt, onze recensies  kun je vinden op onze Facebook pagina. Al onze producten zijn geplaatst bij de klant we maken zelf een foto en plaatsen het dan op onze Instagram en Pinterest pagina. Neem een kijkje en overtuig je zelf. We hebben ook een prachtige showroom in Alkmaar, neem eens een kijkje. Onze openingstijden kun je hier vinden. Maakt u een afspraak. Wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.