• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ovale tafel op een visgraat vloer

Onlangs hebben we deze mooie ovale tafel op een visgraat vloer mogen plaatsen. Mensen twijfelen nogal eens over het plaasten van een ovale eiken tafel op een eiken visgraat vloer.

Zoals je hier kunt zien is deze twijfel niet altijd terecht. Door het aanbrengen van een mooie tafelpoot in contrasterende kleur krijg je genoeg ruimte tussen de vloer en het tafelblad. Het tafelblad krijgt op deze manier de aandacht die hij verdient en zal niet verdwijnen in de kleur van de vloer. Wanneer je het tafelblad zou behandelen met een warme exclusieve kleur krijg je nog meer verschil en is het plaatsen op de visgraat vloer helemaal geen probleem meer.

Wij kunnen deze ovale tafel op een visgraat vloer bij je leveren in diverse kleuren. Naast het mooie tafelblad is ook de poot te voorzien van een kleur. Ons eikenhout behandelen wij met een 2K behandeling. De stalen mangrove poot zal worden voorzien van 2 lagen poedercoating. Dankzij deze dubbele laag krijg je een super egaal en duurzame afwerking die langdurig bestand is tegen intensief gebruik. Voor een overzicht van de mogelijke kleuren kan je kijken op de pagina behandeling.

Over dit exemplaar

De tafel hier op de afbeelding is 240x105cm en gemaakt van 4cm massief eikenhout. Het tafelblad is voorzien van onze StijlCoatings Texel afwerking. Deze onzichtbare matte behandeling word in 3 lagen aangebracht. Dankzij deze 3 laags behandeling is de tafel geheel onderhoudsvrij. De zwarte mangrove poot in 8x8cm dikwandig staal is voorzien van mat zwarte poedercoating met fijnstructuur. Dankzij deze fijne structuur oogt hij zeer mat en maakt de zichtbaarheid van stof en vlekken minimaal.

Wil je een mooie ovale tafel met schuine rand laten maken? Dan ben je van harte welkom. Onze hoge kwaliteit is het best in het echt te beoordelen, de vele kenmerken van kwaliteit zijn bij ons perfect te zien.

Wil je meer weten over ons bedrijf en de werkwijze dan kan je ons ook volgen op Pinterest of Instagram.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden