• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ovale tafel met gekruiste poten

Ovale tafel met gekruiste poten op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt meubelstukken op maat waaronder deze mooie ovalen tafel met gekruiste poten. Wij maken kwaliteit meubelstukken die hopelijk in de smaak vallen bij jou. We doen er alles aan om een meubelstuk passend te maken bij jou!

Het hout van de ovale tafel met gekruiste poten

Het hout dat gebruikt wordt bij deze ovale tafel met gekruiste poten is eiken. Het zijn massief eiken planken die aan elkaar worden gelijmd. Deze verbinding is zoveel mogelijk weggewerkt, zo dat het bijna niet zichtbaar is voor jou. Deze ovalen tafel met gekruiste poten beschikt over een ovale vorm die verkregen wordt door uiteraard hoe de eiken planken gezaagd en afgewerkt worden. Het tafelblad wordt gelakt met 2 componenten in 3 lagen. Dit zorgt ervoor dat het zijn originele kleur behoudt in een andere tint. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poten van de ovalen tafel met gekruiste poten

Onder de ovale tafel met gekruiste poten zitten onze gekruiste poten geplaatst. Het zijn stalen kokers die onder een hoek geplaats worden. Dit samen creëert een tafelpoot dat je niet elke dag ziet in een kamer. De poten worden gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

Aanpasbaar

Als jij deze tafel mooi vindt, maar wellicht andere afmetingen of tint wilt hebben is dat bij ons mogelijk. Wij zijn een meubelmakerij die alles op maat maakt, waaronder deze Ovalen tafel. Wij willen jouw wensen graag kunnen vervullen.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen (Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.