• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ovale eettafel met schuine rand rondom

Ovale eettafel met schuine rand rondom op maat gemaakt

Maak je interieur zacht en rustig met een mooie ovale eettafel met schuine rand rondom. Een Ovale eettafel met schuine rand rondom maken wij in elke maat naar wens.

Het maken van een hoogwaardige ovale eettafel met schuine rand rondom is een uitdaging. Het stabiliseren van het blad en het selecteren voor een mooie en egaal uiterlijk is een klus voor de betere meubelmaker. De kleurnuances, knoest vulling en knoest verdeling zijn een belangrijke factor voor een mooi egaal uiterlijk. Echt vakmanschap maakt het verschil tussen een fabrieksmatig gemaakte tafel of een tafel gemaakt door een vakbekwaam meubelmaker.

Wil jij ook een ovale eettafel met schuine rand rondom op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de ovale eettafel met schuine rand rondom

Het maken van een hoogwaardige ovale eettafel met schuine rand rondom is een uitdaging. Het stabiliseren van het blad en het selecteren voor een mooie en egaal uiterlijk is een klus voor de betere meubelmaker. De kleurnuances, noestvulling en noestverdeling zijn een belangrijke factor voor een mooi egaal uiterlijk. Echt vakmanschap maakt het verschil tussen een fabrieksmatig gemaakte tafel of een tafel gemaakt door een vakbekwaam meubelmaker.

Deze ovale eettafel met schuine rand rondom is door ons te maken in elke maat in meer dan 70 soorten afwerkingen. Kijk voor de vele mogelijkheden in afwerking van onze StijlCoatings behandelingen op DEZE pagina. Een hoogwaardige afwerking van het ovale tafelblad zorgt voor een hoge duurzaamheid. Hoe beter de afwerking van het tafelblad hoe langer deze mooi en onderhoudsvriendelijk blijft.

Onderstel van de ovale eettafel met schuine rand rondom

De symmetrische mangrove poot onder de ovale eettafel met schuine rand rondom is een speelse poot. De symmetrische mangrove poot kan gemaakt worden uit verschillende maten kokers. De poot wordt vervaardigd door de metaalbewerker. Nadat hij deze heeft gemaakt wordt de poot, bij een derde, gezandstraald en gepoedercoat. Het zandstralen is van essentieel belang om zo een poot te creëren waar de poedercoating goed op hecht. De poedercoating wordt in twee lagen aangebracht. De laatste laag is een extra laag zodat de poot nóg duurzamer wordt. Het staal wat wij gebruiken komt uit Nederland. Wij staan open voor eigen ontwerpen en denken graag met je mee.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.