• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ovale eettafel met bies

Op zoek naar een prachtige tafel voor in de keuken? Met deze ovale eettafel met bies haal je een tafel in huis die meteen in het oog springt. Niet alleen is deze tafel te gebruiken als eettafel, maar is ook zeer geschikt om te gebruiken om aan te werken. Het tafelblad is lekker groot, er zal dus genoeg ruimte zijn voor verschillende werkzaamheden. Een familiediner? Genoeg plaats voor iedereen! Om de keuze te maken voor een ovale eettafel zorg je ervoor dat er luxe in de woning wordt uitgestraald, maar er ontstaat ook meteen ruimte, niet alleen voor het oog, maar het is ook echt zo. Je kunt makkelijker om de tafel heen lopen in vergelijking met een rechthoekige tafel. 

 

TAFELBLAD 

Het blad is gemaakt van eikenhout. Het tafelblad van deze ovale eettafel bestaat niet uit een deel hout, maar is nauwkeurig samengesteld door onze vakmensen uit verschillende planken. De verschillende delen worden met lijm zo verlijmd dat het lijkt alsof het uit een deel is gemaakt.
Deze manier van werken zorgt ervoor dat kromming van het blad bijna onmogelijk is. Het blad is afgewerkt met drie lagen blanke matte lak, genoeg bescherming voor invloeden van buitenaf. De rand is voorzien van een stalen bies in de kleur zwart, dezelfde kleur als het onderstel. Deze bies zorgt niet alleen voor een speciaal uiterlijk, maar beschermt ook de randen. 

 

ONDERSTEL 

Het onderstel van deze Ovale eettafel met bies is in de stijl Mangrove. Het is gemaakt van dikwandig staal. Dit staal in massief en zorgt ervoor dat de tafel mooi in balans blijft op de vloer, door het gewicht van het onderstel. Het staal is bewerkt met een twee lagen matte zwarte poedercoating met fijn structuur. Deze bewerking maakt de zichtbaarheid van stof of vlekken minimaal. 

 

Wil je deze prachtige tafel in je woning hebben? Neem dan contact met ons op. Wil je graag iets anders door ons laten maken, maar heb je nog niet echt een idee of inspiratie. Neem dan eens een kijkje op onze Instagram of Pinterest pagina. Je kunt ook langskomen bij onze vestiging in Alkmaar we hebben een prachtige showroom. De koffie staat klaar. 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden