Opbergmeubel met vele kleuren

Opbergmeubel met vele kleuren

Opbergmeubel op maat gemaakt

Een opbergmeubel in tal van kleuren en een zeer uitbundige indeling. Alles is mogelijk bij ons. Leven in Stijl maakt maatwerk meubilair. Jij bepaalt, wij maken. Van ontwerp tot aan afwerkingen. Wij willen jouw verwachtingen graag overtreffen.

Het hout van het opbergmeubel

Wij hebben dit meubel opgebouwd uit krasvast en kleurecht HPL, een harde houten kern met een zeer sterke kunststof toplaag. Het voordeel is dat deze laag goed reinigbaar is, vormvast en zeer goed strak te verwerken. HPL biedt vele voordelen t.o.v. het spuiten van een meubel. Het scheelt vooral geld en beschadigd een stuk minder snel.

Kleuren

Het HPL is in elke kleur te verwerken die jij maar wilt. Dit kan je opbergmeubel echt eigen maken. Een meubel samen met ons ontwerpen waar nog niet iemand anders over kan beschikken. Door kleuren te gebruiken die bij jou passen. Je kan het met recht JOUW meubel noemen.

De indeling van het opbergmeubel

Dit opbergmeubel beschikt over 5 legplanken. Elk van deze legplanken heeft een verschillend aantal vakken. Elk vak is of open of beschikt over een deur of klep. Maar alle vakken samen zorgen voor een mooi geheel. Wil jij wellicht een volledig andere indeling? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.