• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Notenhouten design eettafel

Notenhouten design eettafel

Maak het verschil met deze stijlvolle notenhouten design eettafel met karaktervol massief notenhout tafelblad en unieke vlinderpoot. Onderscheidend in ontwerp, maatwerk en afwerking. We vertellen je er graag meer over.

Het blad van de notenhouten design eettafel

Deze notenhouten design eettafel onderscheidt zich door zijn stijlvolle combinatie van de gevormd en gezette poot met het Cirque tafelblad. Het blad van 240 bij 105 centimeter bestaat uit 4 centimeter dik karakteristiek massief notenhout. Hier uitgevoerd in het model Cirque zonder noestvulling. Naar wens kunnen wij ook noestvulling voor je toepassen waardoor het blad volledig vlak en glas is. De notenhouten design eettafel is daarnaast in iedere maat bij ons verkrijgbaar.

De vlinderpoot van de notenhouten design eettafel

De unieke stalen vlinderpoot accentueert de onderscheidende stijl van de notenhouten design eettafel. De glooiende rondingen van het tafelblad zie je prachtig in de vormen van de vlinderpoot terugkeren. De vlinderpoot heeft viltjes onder zijn voetjes zodat deze niet krast op de vloer.

Ook werkten wij de poot hier duurzaam af door een dubbele poedercoating van zwart mat met fijnstructuur. Als inleg van de tafelpoot komt ook het notenhout weer terug. Dit verenigt tafelpoot met tafelblad tot één stijlvol geheel. Door het gespecialiseerde maatwerk kunnen we de tafelpoot iedere kleur geven naar wens. Ook is elke type inleg van de tafelpoot bij ons mogelijk. Wil je hier meer over weten? Stuur ons dan een berichtje!

Detaillering

De kwalitatieve hoogwaardige afwerking waar we voor staan zie je ook in de detaillering van het tafelblad terugkomen. Zo is de randafwerking van het tafelblad hier 5 millimeter haaks en vervolgens schuin aflopend onder een hoek van 45 graden. Onze meubelmakers zijn bevlogen vaklieden die geven om precisie. Je kunt daarom elke randbewerking in verschillende schuintes, rondingen of verhoudingen bij ons laten toepassen.

Showroom en meubelmakerij

De prachtige tafels en heel veel andere op maat gemaakte meubelen kun je zelf komen bekijken. Ervaar hoe deze karakteristieke notenhouten vlammen je kunnen betoveren in onze uitgebreide showroom. De meubelmakerij ligt er vlak naast zodat je ook kunt zien hoe onze meubelmakers ambachtelijk en vakkundig te werk gaan. Wil je dat een keer meemaken? Plan dan vrijblijvend een afspraak in via onze contactpagina.

Vragen en volgen

Heb je vragen over wat er kan en niet kan? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 072 – 5200 594. Wil je nog meer voorbeelden zien? Dan kun je ons volgen via Instagram en Pinterest. Gegarandeerd staat er iets voor je tussen!