• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Notenhout eettafel op maat

Notenhout eettafel op maat gemaakt

Deze notenhout eettafel op maat is een ideale tafel voor vele diverse interieurs. Zoals bij deze witte gietvloer met de witte wand komt het hele meubel mooi naar voren. Het notenhouten blad heeft een rustige en natuurlijke uitstraling en geeft het interieur meer warmte. De tonvormige is praktisch en geeft een mogelijkheid om de strakke lijnen in het huis te doorbreken. Door extra zitplaatsen te creëren kun je bijvoorbeeld een kruk tussen de stoelen bijschuiven. Voor een speels uiterlijk van de tafel kun je bijvoorbeeld verschillende stoelen en/of kleuren van stoelen toevoegen. Het is zelfs mogelijk om aan 1 kant van de tafel een bankje te plaatsen.

Wil jij ook een notenhout eettafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de notenhout eettafel op maat

De notenhout eettafel op maat is gemaakt van noten hout. Het noten hout wat wij gebruiken in de zagerij heeft een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam hout kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals deze notenhouten tafel. De notenhout eettafel op maat heeft een soepele ronding een geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De tonvormige tafel is gemaakt uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het ovale blad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de eiken ovale tafel in de olie of lak afgewerkt.

Onderstel van de notenhout eettafel op maat

De houten poot onder de notenhout eettafel op maat is een speelse poot en net geeft een warme uitstraling. Veel van one poten worden gemaakt in staal. Deze poot is ook gemakt van noten hout. Zou je de poot liever in staal willen? dat is geen enkel probleem.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.