Natuurlijke boomstam eettafel

,
naturlijke boomstam eettafel met stoelen en boomstam poot

De natuurlijke boomstam eettafel maakt maximaal gebruik van de beschikbare natuurlijke materialen. Naast het boomstam tafelblad hebben wij dit model tafel voorzien van een boomstam tafelpoot. Dankzij deze poot die staat op een 12mm stalen voetplaat heeft de tafel rondom alle ruimte voor eetkamerstoelen.

De bijzondere tafelpoot kan net als het blad worden afgewerkt in een mooie kleur of blank worden gelaten. Elke poot is uniek omdat alle stammen die wij voor deze poot gebruiken telkens weer anders is in afmeting, vorm en kleur. De 12 mm dikke stalen voetplaat heeft net als het boomstam tafelblad een organische vorm. Daardoor sluit deze poot geweldig aan bij het boomstamblad. Deze voetplaat kan in elke kleur naar wens worden afgewerk met 2 lagen poedercoating. Dankzij deze extreem harde en slijtvaste poedercoating kan deze poot zeer intensief worden gebruikt.

Wij maken deze natuurlijke boomstam eettafel van iepen of eikenhout en hij kan door ons worden afgewerkt in meer dan 70 kleuren. Voor een overzicht van de beschikbare kleuren voor het hout en de poedercoating kan je kijken op DEZE pagina.

De tafel op de afbeelding is van 6cm dik iepenhout, 240cm lang en ongeveer 1 meter breed. De voetplaat is 100x±50cm en 12mm dik sterktestaal. Wij hebben de tafel afgewerkt met onze StijlCoatings Premium Roermond. Een mooie warme kleur die de tafel een wat klassiek exclusiever uiterlijk geeft.

Stoelen, de stoelen bij deze tafel zijn bij ons te koop en kunnen wij laten bekleden in meer dan 1000 type stoffen, leder of kusnstleder.
Wil je meer zien van ons productieproces, het bedrijf of de showroom dan kan je ons ook volgen op Facebook, Instagram of Pinterest

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.