Moderne Picknicktafel

,
Moderne picknicktafel met zwarte poot

Deze unieke moderne picknicktafel maken wij in onze meubelmakerij in Alkmaar geheel op maat. De buitentafel heeft een iniek strak en modern uiterlijk en kan in kleur en maat worden aangepast aan iedere tuin.

Wij maken deze tafel uit dik en massief hout, in dit geval is de tafel gemaakt van douglas. Hij kan ook door ons worden uitgevoerd in de luxere variant van eikenhout of hardhout uit Zuid Amerika. De tafel kan zowel onbehandeld als behandeld buiten worden gebruikt. Deze moderne picknicktafel staat goed en geeft veel zitplaatsen. Een variant van 250cm geeft in totaal ruimte aan 10 personen om lekker samen aan te tafelen.

Heeft jouw tuin ook behoefte aan een moderne picknicktafel van duurzame kwaliteit vraag dan een prijsopgave aan. De tafel in 250cm van douglas hout kost rond de 1000 euro en kan door ons worden geplaatst en gemonteerd. De balken van het frame zijn ±13x13cm en het blad en de zittingen zijn ±5cm dik. Kijk voor meer mogelijkheden aan buitentafels ook eens naar de rest van onze buitenmeubelen.

De vele kleurmogelijkheden van deze tafel kan je bekijken op DEZE pagina. Wil je graag meer informatie hebben over de tafel en de mogelijkheden dan horen we die graag van je.

Picknicktafel Douglas van Forreest