• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Moderne ovale eettafel

Moderne ovale eettafel

Geef smaakvol vorm aan jouw interieur met deze royale moderne ovale eettafel. Voorzien van keiharde toplaag, tafelpoten met inleg en een schuin verjongde afwerking. Nieuwsgierig geworden naar deze tafel? Lees dan verder!

Moderne ovale eettafel

Eén foto van deze mooie moderne ovale eettafel zegt meer dan een 1000 woorden. Met het op maat gemaakte tafelblad van 300 bij 120 centimeter is de tafel uiterst royaal: De tafel biedt heel veel ruimte voor stoelen en gezelligheid. Het tafelblad dat je hier ziet is 3 centimeter dik gemaakt van een strak geselecteerd eiken oppervlak met een stabiele massief gelaagde kern. Dit geeft een zeer stabiel en sterk oppervlak geheel zonder noesten voor een strakke uitstraling. Omdat wij voor iedereen op maat werken kun je het tafelblad in elk model of formaat krijgen dat je wenst.

De behandeling van de moderne ovale eettafel

De hoogwaardige behandeling en afwerking van een tafel maken echt het verschil en dat zie je. Deze moderne ovale eettafel kreeg een H2o voorbehandeling met een 2k vezelkleurende olie van het type Harderwijk. Dit geeft de tafel zijn mooie mat witte oppervlak met een duidelijke houtnerf en structuur. We bieden vele verschillende behandelingen die elke tafel zijn eigen karakter geeft. Met zoveel opties kunnen we ons ook wel voorstellen dat je door de bomen het bos even niet ziet. Daarom begeleiden we je altijd persoonlijk en stap voor stap door alle ontwerpkeuzes.

Langs het randje

Let ook even op de detaillering in afwerking van de tafelrand van de moderne ovale eettafel. Je ziet één van onze specialiteiten namelijk een schitterende scherpe randafwerking. De eerste 5 millimeter van de randbewerking is haaks waarna die schuin verjongd onder een hoek van 60 graden naar binnen loopt. Het is precies die detaillering waarin onze meubelmakers het verschil maken. Iedere voorstelbare randbewerking kunnen zij voor je maken. Rond, schuin, recht. We zouden zeggen laat je fantasie de vrije loop!

Twee kilo met inleg

Last but not least maken de 2 tafelpoten model Kilo met eikenhouten inleg het tafelontwerp stijlvol af. De zwarte zijde van deze poten bestaat uit zeer sterk gezet plaatstaal. Wij kunnen die in elke kleur voor je poedercoaten. Samen met de klant kozen we hier voor de zwartmatte afwerking met fijnstructuur. De tafelpoten voorzien we verder van meubelvilt tegen krassen op de vloer. Daarnaast kun je de inleg van de tafelpoot helemaal zelf kiezen. In dit geval kozen we voor een eikenhouten inleg met dezelfde afwerking als het tafelblad. Door deze verbinding in stijl wordt de tafel echt één met het interieur.

Kom gezellig langs

Kom gezellig een keertje langs. We hebben allerlei voorbeelden voor je klaar staan om je nog verder te inspireren. Kom daarom eens onze uitgebreide showroom en meubelmakerij in Alkmaar bezoeken. Onze bevlogen adviseurs vertellen je daar graag alles over alle stijlopties en ons uitgebreide maatwerkpakket. Het zal je echt verbazen wat onze meubelmakers allemaal mogelijk kunnen maken. Wil jij ook leven in stijl? Maak dan vrijblijvend een afspraakvia de contactpagina.

Wat verder nog ter tafel komt

Heb je nog vragen of schiet er een idee bij je binnen? Schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 072 – 5200 594. We helpen je graag verder. Ook dat is maatwerk. En heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Dan bevelen wij van harte onze Instagram en Pinterest aan. Daar vind je de door ons op maat gemaakte meubels terug.