Meubel van eikenhout

Eiken tv meubel

Het perfecte tv meubel dat wil je toch gewoon in huis hebben? We maken meubels helemaal op maat. Zo heb je een meubel wat bij jou past. Het design van dit meubel van eikenhout is zo gemaakt dat er ruimte is voor apparaten zoals o.a. digitale decoder of stereo. In het midden is er plek voor bijvoorbeeld het opbergen van dvd’s. De achterkant is bewust opgelaten, zodat het makkelijker is om de snoeren we te werken en om eventueel een apparaat te kunnen vervangen of aansluiten. Omdat dit een “open” ontwerp is, geeft het ook een lekker ruim uiterlijk.

 

Dit meubel is gemaakt van eikenhout, bewerkt met drie lagen matte blanke lak. Door deze manier van lakken behoud het meubel zijn originele onbewerkte uiterlijk, maar is toch beschermt. De deuren zijn gemaakt van Europees eiken fineer in de kleur Vanta Black en zijn voorzien van stalen handvatten. Als onderstel hebben we gekozen voor zwarte stalen poten, deze poten zijn ingefreesd in het meubel zelf. Door het gebruik van een lichte en donker kleur in een meubel creëer je een prachtig contrast en zal dan ook een echt pronkstuk zijn in de woning.

 

Onze meubels worden gemaakt door onze eigen vakmensen. We staan bekend om onze kwaliteit, maar ook zeker onze klantvriendelijkheid! Ben je op zoek naar een meubel wat compleet op maat gemaakt moet worden? Dan zijn we je graag van dienst en kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos of je nu een kast, bank, tafel of een heel ander meubel nodig hebt we kunnen eigenlijk alles wel realiseren. Wil je met eigen ogen kunnen zien wat we zoal maken? We hebben een prachtige showroom die is ingericht met verschillende woonstijlen, kom eens langs bij onze vestiging in Alkmaar. Je kunt ook ideeën op doen via onze socialemediakanalen Instagram en Pinterest.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.