• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Massief eiken houten eettafel

Massief eiken houten eettafel op maat gemaakt

Deze massief eiken houten boomstam eettafel is op maat gemaakt. Het unieke en lange model geeft een gewelig resultaat in de woonkamer of grote woonkeuken. Wij hebben hier gekozen voor de combinatie met onderstel Nyenburhg. Deze combinatie maakt zowel het gebruik met stoelen als een bank mogelijk, je kan rondom inschuiven en hebt vrijwel geen last van de poot bij je benen.

Het hout van de massief eiken houten eettafel

Deze tafel is gemaakt van massief eikenhout en is in dit geval 5cm dik. Wij selecteren het tafelblad uit diverse delen eikenhout die wij handmatig samenstellen op basis van jou wensen. Wanneer je het uiterlijk rustig wilt of juist heel druk dan zorgen wij dat het blad juist dat uiterlijk zal krijgen.

De poten onder de massief eiken houten eettafel

Onder het boomstamblad zit het Nyenburgh onderstel. Dit onderstel hebben wij enkele jaren geleden ontworpen en is veelvuldig te zien onder meubelen door heel het land. Het onderstel heeft diverse voordelen, zo is hij zeer stabiel, geeft rondom ruimte en kan zowel met stoelen als met een bank worden gecombineerd. Wij maken dit onderstel met diverse afmetingen kokers, zo kan hij een slank of juist heel robuust uiterlijk krijgen.

Aanpasbaar

Alles aan deze tafel kunnen wij voor je aanpassen, uiteraard de maat, dikte, en het model. Zo is hij ook zonder boomstamranden te maken waardoor hij een mooi strak uiterlijk zal krijgen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.