Massief eiken houten eettafel

,
Massief eiken houten eettafel

Massief eiken houten eettafel op maat gemaakt

Deze massief eiken houten boomstam eettafel is op maat gemaakt. Het unieke en lange model geeft een gewelig resultaat in de woonkamer of grote woonkeuken. Wij hebben hier gekozen voor de combinatie met onderstel Nyenburhg. Deze combinatie maakt zowel het gebruik met stoelen als een bank mogelijk, je kan rondom inschuiven en hebt vrijwel geen last van de poot bij je benen.

Het hout van de massief eiken houten eettafel

Deze tafel is gemaakt van massief eikenhout en is in dit geval 5cm dik. Wij selecteren het tafelblad uit diverse delen eikenhout die wij handmatig samenstellen op basis van jou wensen. Wanneer je het uiterlijk rustig wilt of juist heel druk dan zorgen wij dat het blad juist dat uiterlijk zal krijgen.

De poten onder de massief eiken houten eettafel

Onder het boomstamblad zit het Nyenburgh onderstel. Dit onderstel hebben wij enkele jaren geleden ontworpen en is veelvuldig te zien onder meubelen door heel het land. Het onderstel heeft diverse voordelen, zo is hij zeer stabiel, geeft rondom ruimte en kan zowel met stoelen als met een bank worden gecombineerd. Wij maken dit onderstel met diverse afmetingen kokers, zo kan hij een slank of juist heel robuust uiterlijk krijgen.

Aanpasbaar

Alles aan deze tafel kunnen wij voor je aanpassen, uiteraard de maat, dikte, en het model. Zo is hij ook zonder boomstamranden te maken waardoor hij een mooi strak uiterlijk zal krijgen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar is een meubelmakerij met een zeer compleet maatwerk assortiment. Je bent bij ons niet gebonden aan standaard maten en opties maar alles is vrij bespreekbaar. Je kan bij ons komen kijken in de stijlkamers en showroom en daarmee zelf onze kwaliteit te komen beoordelen. Wij kunnen het hout van jouw meubel behandelen in meer dan 70 tinten. Zo is er altijd een mooie passende kleur voor jou interieur. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom,en laat je direct door ons adviseren.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.