• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Legkast met Push-to-open lades

Legkast op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij levert kwaliteit op maat gemaakt Meubilair zoals deze legkast. Wanneer het nog niet geheel bij je past, passend wij dit graag voor je aan. Wij overtreffen graag jouw verwachtingen.

Het hout van de Legkast

Deze legkast heeft een eiken uiterlijk. Het eiken zorgt voor een elegante uitstraling van de kamer. Wij halen hout uit omliggende landen. Dit doen wij om zo onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Het wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere kleurtoon. Het is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het frame van de Legkast

Het frame van de legkast zit er geheel in verwerkt. Het zijn 2 rechthoekige frames opgebouwd uit stalen, rechthoekige kokers. Wij hebben het zo verwerkt dat het ook te zien is. Dit zorgt voor afwisseling met het hout. De frames wordt gezandstraald. Vervolgens afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

De indeling van de Legkast

Deze legkast beschikt over 2 lades en 2 deuren. Deze beschikken allemaal over een push-to-open functie. Binnen in de kast zitten 3 legplanken bevestigd. Heb je het liever toch iets anders, dan is dit zeker mogelijk!

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden