• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Langwerpig ronde tafel met kruispoot

Langwerpig ronde tafel met kruispoot op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat zoals deze mooie langwerpige ronde tafel met kruispoot. Wij maken kwaliteit meubilair op een zo secuur mogelijke manier. Wij proberen hiermee boven jouw verwachten uit te komen.

Het hout van de langwerpig ronde tafel met kruispoot

Het hout van deze langwerpige ronde tafel met kruispoot heeft een eiken uiterlijk. Deze langwerpige ronde tafel met kruispoot heeft zoals je ziet een patroon op het bovenvlak. Dit zorgt voor een iets andere manier van werken, maar dan krijg je er ook zeker iets voor terug! Er wordt natuurlijk eerst hout op maat gezaagd, en afgewerkt tot de juiste vorm. Hier overheen komen dunne eikenhouten planken te liggen, dit wordt nauwkeurig gedaan om zo op ruimte te voorkomen. Vervolgens wordt het afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken. De langwerpig ronde tafel met kruispoot is gemaakt in onze werkplaats die onder de showroom huist.

De poten onder de langwerpige ronde tafel

De poot die onder de langwerpige ronde tafel zit is een kruispoot. Deze kruispoot heet in onze collectie de mangrove poot. De koker die gebruikt is voor de langwerpig ronde tafel met kruispoot is 5x5cm. Het zijn stalen kokers die onder een hoek zijn gelast. De poten worden gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit wordt gedaan voor een maximale hechting. Deze poot is zowel symmetrisch als asymmetrisch voor je te maken. De langwerpig ronde tafel met kruispoot staat ook in de showroom.

Langwerpige ronde tafel als set verkrijgen

Om deze mooie langwerpige ronde tafel met kruispoot zijn stoelen geplaatst. Wij hebben een ruimte collectie aan stoelen die in de showroom bewonderd kunnen worden. De stoelen kun je eenvoudig onder de tafel aan schuiven zonder dat deze de poten raakt.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel dat eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer meegaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen (Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden