• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Langwerpig ronde tafel met kruispoot

Houten tafel op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat zoals deze mooie Langwerpige ronde tafel. Wij maken kwaliteit meubilair op een zo secuur mogelijke manier. Wij proberen hiermee boven jouw verwachten uit te komen.

Het hout van de tafel

Het hout van deze Langwerpige ronde  tafel heeft een eiken uiterlijk. Deze Langwerpige ronde tafel heeft zoals je ziet een patroon op het bovenvlak. Dit zorgt voor een iets andere manier van werken, maar dan krijg je er ook zeker iets voor terug! Er wordt natuurlijk eerst hout op maat gezaagd, en afgewerkt tot de juiste vorm. Hier overheen komen dunne eiken houten planken te liggen, dit wordt nauwkeurig gedaan om zo op ruimte te voorkomen. Vervolgens wordt het afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poten onder de Langwerpige ronde tafel

De poten onder de Langwerpige ronde tafel zit een mangrove poot. Het zijn stalen kokers die onder een hoek zijn gelast. De poten worden gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit wordt gedaan voor een maximale hechting. Deze poot is zowel symmetrisch als asymmetrisch voor je te maken.

Langwerpige ronde tafel als set verkrijgen

Om deze mooie Langwerpige ronde tafel zitten stoelen geplaatst. Deze stoelen zijn ook bij ons verkrijgbaar. De stoelen sluiten goed aan bij deze tafel door de houten poten en de doffe kleur van het leer.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden