Lange eettafel met boomstam tafelblad

,
lange eettafel met boomstam tafelblad

Bij het vervaardigen van een lange eettafel met boomstam tafelblad zijn er nogal wat specificaties waarmee we rekening houden. Zo kan je zelf bepalen in welke lengte en breedte je deze tafel door ons wilt laten maken.

De keuzes

Het kiezen begint bij het tafelblad, wil je hem 3, 4 of liever 5cm dik. Het uiterlijk van het tafelblad speelt bij de afwerking een grote rol. Wanneer we het tafelblad voor je gaan opvullen met een eiken vuller zal het iets minder karakter overhouden. Maar daar staat tegenover dat de gevulde noesten natuurlijk niet gevoelig zijn voor het opvangen van kruimels.

De tafel op de afbeelding is een 4 meter lange boomstamtafel van 7cm dik. Deze lange eettafel met boomstam tafelblad is door ons geheel opgevuld met eikenhout vuller. Deze tafel is gecombineerd met een stalen spreidpoot die in 2 lagen is voorzien van poedercoating. Doordat onze poten altijd zijn gemaakt van dikwandig en dus heel sterk staal kan deze grote tafel op deze 2 relatief kleine poten staan. Het resultaat is een gigantische boomstamtafel met heel veel ruimte rondom.

kwaliteit

Onze op maat gemaakte producten zijn altijd gemaakt met zorg en detail, de afwerking is altijd net iets beter dan je zal verwachten. Zo laten wij onze onderstellen altijd eerst zandstralen en daarna nog in 2 lagen poedercoaten voor een maximaal eindresultaat. Het beoordelen van de kwaliteit is het beste te doen door ons te bezoeken. Echte kwaliteit zie je in de details, deze laat ik je uiteraard graag zien bij je bezoek aan onze showroom.

Het tafelblad van deze lange eettafel met boomstam tafelblad kunnen wij voor je afwerken in meer dan 50 kleuren. Onze hoogwaardige afwerking staat voor jarenlang zorgeloos gebruiksplezier. De tafelpoten maken we ook graag voor je in kleur, je kunt kiezen uit vele kleuren. Voor een duidelijk overzicht aan kleuren afwerking en poedercoating kan je HIER een kijkje nemen.

Als je meer wilt weten over onze werkwijze en producten kijk dan op Pinterest, Facebook of Instagram

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.