• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Lang zwarte tv meubel

Dit prachtige lange zwarte tv meubel hebben we op maat gemaakt voor een klant. Deze klant was al heel lang op zoek naar een tv meubel wat over de gehele breedte van de muur te plaatsen was. Kon het maar niet vinden. We hebben aan de wens kunnen voldoen en het eindresultaat mag er wezen. Dit lange zwarte tv meubel zorgt voor genoeg opbergruimte en heeft bovendien een strak uiterlijk. Omdat de deuren en de laden voorzien zijn van het push to open mechanisme draag dit nog eens extra bij aan het extra strakke uiterlijk en is nog eens zeer praktisch ook!

Het lange zwarte tv meubel is gemaakt van Europees eiken fineer en heeft de kleur Vanta Black. In vele kleuren mogelijk. Kijk hier voor een overzicht van onze afwerkingen en kleuren.
De materialen die we gebruiken zijn zo massief dat de kast niet zal doorzakken. De kast is voorzien van massieve poten aan de onderkant. De poten zijn ook voorzien van dik meubelvilt. Bij dit tv meubel is ervoor gekozen om geen handvatten op de deuren en laden te plaatsen. Het is voorzien van een push to open mechanisme. Super handig als je de handen vol hebt en toch een deur of een lade moet openen. Even met de elleboog er tegenaan drukken en het gaat open.

We maken niet alleen tv meubels, maar ook tafels, banken etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Zoals op de foto te zien is kunnen we ook bijpassende planken maken. Hier kunnen bijvoorbeeld foto’s opgezet worden. Heb je een idee wat je zou willen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in onze showroom in Alkmaar. We hebben een volledig ingerichte showroom, waar je inspiratie op kan doen. Benieuwd naar wat we zoal gemaakt hebben? Er staat een portfolio online op onze website, maar ook op Instagram en Pinterest. Op onze facebook pagina staan onze klant recensies.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden