• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Landelijke boomstamtafel

Landelijke boomstamtafel

Zoek je een mooie landelijke boomstamtafel voor in je huiskamer of keuken? Dan is deze op maat gemaakte tafel echt iets voor jou!

De landelijke boomstamtafel is een kunstwerk

Deze boomstamtafel is niet zomaar een boomstamtafel. Het is een kunstwerk! De landelijke boomstamtafel bestaat uit Franse eikenstammen. We hebben het over opgedikt eiken met een 7 centimeter massief eiken boomstamrand. Door onze strenge selectie garanderen wij altijd stabiele tafelbladen: Het tafelblad zal niet kromtrekken of scheuren. Allemaal dankzij de bevlogen aandacht van onze meubelmakers voor het product.

De maat van de landelijke boomstamtafel

Deze tafel is 240 x 100 centimeter groot. Wij maken op maat waardoor we alle formaten kunnen leveren.  Het tafelblad is verder 4 centimeter dik en wij behandelden de tafel met de StijlCoatings premium Texel. Deze behandeling in drie lagen geeft een onzichtbaar maar optimaal beschermend resultaat.

De poot van de landelijke boomstamtafel

De tafelpoot is een zogenaamde mangrovepoot. Deze fraaie mangrovepoot bestaat uit een 8×8 centimeter stalen koker en is deels met bout en moer van binnenuit gemonteerd. Dit geeft veel minder drukke lasnaden. De poedercoating is uitgevoerd in transparant voor een industrieel uiterlijk. Je blijft hierdoor de unieke oneffenheden in het staal zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan jouw wens en interieur aanpassen. Bovendien biedt dit een duurzame en optimale bescherming. Bevalt onze stijl je? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.