• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ladekast met 2 deuren

Ladekast op maat gemaakt

Bij Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maken wij op maat gemaakt meubilair zoals deze ladekast. Wanneer een meubel kleine aanpassingen vereist, passen wij dit voor jou aan! Denk hierbij aan afmetingen en afwerkingen.

Het hout van de ladekast

Het hout van de ladekast bestaat uit multiplex met eiken fineer. De multiplex heeft de materiële eigenschappen om de ladekast zo lang mogelijk mee te laten gaan. Het fineer zorgt voor een klasse, eiken uitstraling.

De poten van de ladekast

Onder de ladekast zitten 4 minimale poten bevestigd. De 4 poten zijn 4 cilindrische stalen kokers. Deze kokers zijn gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating, dit geven de poten een maximale hechting. De reden waarom de poten een minimale uitstraling geeft, is omdat het hout er uit moet springen. De poten kunnen dan ook weggelaten toch? Dit kan zeker, maar het zit eronder bevestigd zodat er nog bij kan om het te kunnen schoonmaken.

De indeling van de ladekast

De ladekast beschikt over 6 lades en 2 vakken met deuren. Alle compartimenten beschikken over een push-to-open functie, dit houdt in wanneer je op een lade of deur ‘pusht’, het compartiment vervolgens op gaat. De hoeveelheid lades, deuren of open vlakken ligt aan jou, samen in overleg kunnen wij de perfecte creëren voor jou!

OVER ONS

Leven in Stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Spot jij een meubel in onze portfolio of showroom die net niet voldoet aan al jouw wensen, dan kunnen wij in overleg om al jouw wensen te kunnen vervullen. In onze werkplaats maken wij maatwerk meubilair, daarnaast  hebben wij de mogelijkheid om het hout in meer dan 70 verschillende tinten bij jou te kunnen leveren! In onze showroom kan je inspiratie op doen, dus kom een kijkje nemen! ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden )Hier kan je een deel van ons werk bezichtigen. De showroom bestaat uit verschillende stijlen, dus hopelijk zit er iets tussen dat lijkt op jouw woonstijl. Je kunt de gemaakte producten ook vinden op Instagram of Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Of bereik ons direct met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden