• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kast met stalen ramen

Bij een uniek interieur hoort natuurlijk ook een unieke kast met stalen ramen.

Deze kast met stalen ramen maken wij geheel op maat in onze werkplaats in Alkmaar. De indeling kan je helemaal naar wens door ons laten maken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor deuren en een lade zoals bij deze kast of juist voor alleen deuren en hoge glasdeuren. Ook kan je de kast laten uitvoeren met 2 of 3 grote lades onderin.

De eiken kast heeft een aanzicht van 5cm dik, het raam heeft een rand die tevens 5cm breed is. In het stalen raamwerk zit 4mm dik glas. Deze kast op de afbeelding is 220cm hoog, 105cm breed en 45cm diep.

Kleur en poedercoating

De kast met stalen ramen kan door ons in diverse kleuren worden afgewerkt. Deze kast is afgewerkt met onze StijlCoatings Premium Texel behandeling. De behandeling geeft een ultramat uiterlijk met de kleur van blank eikenhout. Wij brengen hem in 3 lagen aan voor een onderhoudsvrij en maximaal beschermend resultaat.

Het stalen frame is in dit geval in 2 lagen gepoedercoat in het mat zwart met fijnstructuur voor een mooi egaal dekkende afwerking. Uiteraard kan je de kleur van dit frame naar wens bij ons aanpassen. De vele mogelijkheden van kleuren van eiken of de poedercoating kan je kijken op onze behandeling pagina.

Dit type kast is te bekijken in onze showroom in Alkmaar. Als je er bent laten we je ook graag de werkplaats zien waar we alle meubels voor je maken. Vind je het leuk om meer over ons bedrijf of de meubelen te weten dan kan je kijken op onze pinterest of instagram pagina.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden