• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kast met glasdeur

Kast met glasdeur op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij levert op maat gemaakt interieur, waaronder deze kast met glazen deuren. Wanneer jij bepaalde afmetingen weet, en weet welke afwerking jij mooi vindt, kunnen wij dit voor jou gaan realiseren!

Het hout van de kast

Deze kast is gemaakt van gestabiliseerde eiken platen. Eiken houten zorgt voor een klasse uitstraling in jouw kamer! Het eiken houten wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen, hierdoor behoudt het zijn originele kleur in een andere tint. Het is mogelijk in meer dan 70 verschillende tinten. Klik op afwerkingen om te kunnen kiezen welke jij het mooist vindt!

Waarom glazen deuren?

Bij deze kast is er gekozen voor glazen deuren, waarom zou iemand hier voor kiezen? De glazen deuren zorgen ervoor uiteraard voor dat mensen de binnenkant kunnen zien. Het glas zorgt voor een afwisseling. Daarnaast wanneer jij iets graag wilt tentoonstellen of wilt laten zien als ‘pronkstuk’, is dit hierdoor mogelijk!

De indeling van de kast

Deze kast beschikt over 2 glazen deuren met daarin 3 legplanken om objecten op te kunnen plaatsen en lades met minimalistische greep. Wil jij wellicht minder verschillende compartimenten hebben in de kast, dan is dit zeker mogelijk! Jij kan de indeling van de kast namelijk zelf bepalen!

OVER ONS

Leven in Stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Spot jij een meubel in onze portfolio of showroom die net niet voldoet aan al jouw wensen, dan kunnen wij in overleg om al jouw wensen te kunnen vervullen. In onze werkplaats maken wij maatwerk meubilair, daarnaast  hebben wij de mogelijkheid om het hout in meer dan 70 verschillende tinten bij jou te kunnen leveren! In onze showroom kan je inspiratie op doen, dus kom een kijkje nemen! ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden )Hier kan je een deel van ons werk bezichtigen. De showroom bestaat uit verschillende stijlen, dus hopelijk zit er iets tussen dat lijkt op jouw woonstijl. Je kunt de gemaakte producten ook vinden op Instagram of Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Of bereik ons direct met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden