Karakteristieke boomstamtafel

,
Prachtig boomstam tafelblad

Deze karakteristieke boomstamtafel hebben wij geheel naar wens gemaakt. De keuze van hout en boom geven deze tafel zijn unieke uiterlijk.

Wanneer je een boomstamtafel als deze tegen komt kan je zomaar op slag verliefd worden. Een boomstamblad wat zo veel karakter en uitstraling heeft dan je er naar wilt blijven kijken. Wat is er mooier dan eten, borrelen, feesten en genieten aan de tafel van je dromen! In Alkmaar hebben wij onze meubelmakerij met een grote hoeveelheid aan boomstamtafels die klaarliggen voor jouw. Kies bij ons een blad uit voorraad of laat ons het blad maken waar je al jaren van droomd.

Niet alleen voor boomstamtafels maar ook voor rechthoekige tafels, ovale tafels, ronde tafels en alle andere vormen tafels ben je bij ons welkom ter inspiratie. Het maken van een kwalitatief hoogwaardige tafel begint bij de bron, de keuze in het juiste hout. Wij maken onze meubelen met persoonlijk geselecteerd hout wat door ons zorgvuldig en op de juiste wijze is verlijmd en verwerkt.

Deze tafel hebben wij voor de klant gemaakt in 5cm dik massief eikenhout en behandeld met 3 lagen onzichtbare lak type Texel uit onze StijlCoatings premium lijn.  De tafelpoten zijn op maat gemaakt van dikwandig 10x10cm staal met strakke en doorlopende lasnaden. Ze zijn daarna afgwerkt met een transparante laag tegen roest en vlekken. Let bij tafelpoten vooral op de kwaliteit lasnaden en de dikte van het staal, wij gebruiken altijd 3mm wanddikte voor een mooie stabile en robuuste basis.

Voor meer informatie over onze werkwijze en producten kan je ook kijken op onze instagram of pinterest pagina. Bezoek onze showroom en stijlkamers voor meer inspiratie en voorbeelden van de vele karakteristieke boomstamtafel mogelijkheden.

karakteristieke boomstamtafel met lampe er boven

 

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.