Kantoortafels of kantinetafels laten maken

, ,
kantoortafels of kantinetafels met stoelen

Bij Leven in Stijl kan je kantoortafels en kantinetafels op maat laten maken in elke maat en afwerking. Onze meubelmakerij is gespecialiseerd in maatwerk van enkele stuks waardoor wij snel en makkelijk elk project op maat kunnen realiseren.

Het op maat maken van kantoortafels en kantinetafels heeft diverse voordelen. Je kan optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en zo een maximaal aantal werkplekken of zitplaatsen creeren. Ook kunnen wij de tafels voor je aanpassen in de huisstijl door het hout of de poten in kleur of model aan te passen.

De vele mogelijkheden van afwerking zijn hier te bekijken, mocht je ze in het echt willen zien dan ben je welkom in onze showroom in Alkmaar. Alle kleuren zijn te bekijken op hout waardoor je een zo goed mogelijk beeld kunt krijgen van het resultaat.

Voor kantoortafels kunnen wij ook het aanbregen van kabeldoorvoeren of kabelmanagement voor je regelen. Wij maken dan inbouwboxen in de tafelbladen waarin diverse elementen kunnen zitten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor stopcontacten, USB aansluitingen, UTP aansluitingen of HDMI aansluitingen. Op deze manier kunnen alle kabels via de desk worden gebruikt en lopen er niet onnodig veel snoeren over de vloer.

Als je benieuwd bent wat wij allemaal voor je kunnen maken dan ben je van harte welkom in de showroom.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.