Kantoortafel met Dubbele V-poten

, ,
Kantoortafel met Dubbele V-poot

Kantoortafel op maat gemaakt

Op maat gemaakt meubilair mogelijk bij Leven in Stijl, waaronder deze kantoortafel. Wij leveren op maat gemaakt kwalitatief meubilair, zodat het best past bij het interieur van jou!

Het hout van de kantoortafel

Het tafelblad van de kantoor tafel bestaat uit massief eiken planken. De eikenplanken worden nauwkeurig aan elkaar gelijmd, waardoor het bijna niet te zien is en zeker niet zal breken van elkaar. De eikenplanken worden afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen, dit zorgt ervoor dat de originele kleur van het eiken hout maar een andere kleurtoon. Dit is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poten van de kantoortafel

Bij deze kantoortafel is er gekozen voor dubbele V-poten. Normaliter zit er maar één V-poot onder een eettafel, maar door lengte is er gekozen voor een dubbele. Dit creëert een robuuste kantoortafel. Eén V-poot bestaat uit 4 delen, dit zijn de 2 staal platen en 2 vierkante, stalen kokers. Deze delen worden vervolgens aan elkaar gelast, om zo de V-poot te vormen. Deze poten worden gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating, dit zorgt voor een maximale hechting.

Ingebouwde stekkerdoos en USB plug in

Wij geven de mogelijkheid om een stekkerdoos en/of USB plug in te integreren. Hieraan kunnen vervolgens laptops, telefoons, oortjes etc. aan worden opgeladen, hoe handig is dat! Deze keuze is optioneel en niet vereist, en dit is ook mogelijk bij andere tafels.

OVER ONS

Leven in Stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Spot jij een meubel in onze portfolio of showroom die net niet voldoet aan al jouw wensen, dan kunnen wij in overleg om al jouw wensen te kunnen vervullen. In onze werkplaats maken wij maatwerk meubilair, daarnaast  hebben wij de mogelijkheid om het hout in meer dan 70 verschillende tinten bij jou te kunnen leveren! In onze showroom kan je inspiratie op doen, dus kom een kijkje nemen! ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden)Hier kan je een deel van ons werk bezichtigen. De showroom bestaat uit verschillende stijlen, dus hopelijk zit er iets tussen dat lijkt op jouw woonstijl. Je kunt de gemaakte producten ook vinden op Instagram of Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Of bereik ons direct met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.