Kantoormeubel met V-poot

, ,
Kantoormeubel met V-poot

Kantoormeubel op maat gemaakt

Dit kantoormeubel / werk of vergadertafel wordt op maat gemaakt. Wij hebben veel ervaring met de inrichting van kantoor ruimtes, vergaderruimtes, trainingcentra en kantines. Zo bekijken wij wij welk model poten het best past bij de toepassing, wil je rondom stoelen of liever stoelen tussen de poten. Daarnaast kunnen wij diverse modules inbouwen voor stroom, utp, usb of andere toepassingen. Het kiezen voor mooi en warm eikenhout geeft een gezellige en huiselijke sfeer, de mederwerkers zullen zich zo meer op hun gemak voelen en ook vergaderen geeft een hele andere sfeer dan aan een ongezellige witte strakke tafel.

Het hout van de kantoormeubel

Deze kantoormeubel / kantoortafel / vergadertafel is gemaakt van massief eikenhout.  Wij stellen voor elk tafelblad de beste selectie samen, zo garanderen wij een mooi egaal blad wat ook geschikt is voor gebruik als kantoortafel.

De poot van de kantoormeubel

Onder deze kantoormeubel zit onze V-poot bevestigd. De V-poot is gevormd door stalen kokers en een stalen onderplaat. Deze worden nauwkeurig aan elkaar gelast. Het geheel wordt gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. In dit geval met een mooie witte afwerking. Mogelijk in een aantal kleuren.

Stroom en USB plug-in

Op kantoor wordt er veel gebruik gemaakt van stroom. Gelieft op alle plekken mogelijk. Wij willen jouw de optie kunnen bieden om dit te kunnen implementeren in jouw tafel. Dit maakt het kunnen werken aan de tafel gemakkelijker. Er zijn zeer veel mogelijkheden mogelijk, laat ons weten welke toepassingen je graag in het meubel wilt laten inbouwen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.