• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kantinetafels op maat gemaakt

Kantinetafels op maat gemaakt

Mooie kantinetafels op maat gemaakt zijn vaak een uitkomst voor een optimale indeling van de ruimte. Je kan je kantine of kantoor door laten voorzien van aangepast meubilair. Het mooie van aangepaste kantinetafels of kantoortafels zijn de vele mogelijkheden in maat, afwerking en poten. Je kunt samen met ons kijken naar de ideale poot, kleur, vorm en behandeling.
Naast kantinetafels maken wij ook in hoogte verstelbare bureaus en bureaus met aparte vormen.

Kantinetafels op maat gemaakt

Wij behandelen in meer dan 70 kleuren, kijk voor een overzicht HIER. Ook de poten kunnen in vele kleuren worden afgewerkt. Bezoek onze showroom voor de vele mogelijkheden. Ook voor grote aantallen unieke kantoormeubelen en kantinetafels zijn wij de juiste meubelmaker.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.