• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kantine tafel met slanke dwarspoot

Kantine tafel met slanke dwarspoot op maat gemaakt

Deze kantine tafel met slanke dwarspoot zorgt voor een prettige sfeer in de kantine. Het geeft men een warm maar ook gezellig gevoel. Dit komt door de nauwkeurige afwerkingen. En omdat alles op maat wordt gemaakt. Hierdoor kan jij kiezen welke afmetingen en afwerkingen het beste passen bij de kantine. Ondanks de benaming van deze tafel is het uiteraard ook een prachtige eettafel en heel mooi in de huiskamer of grote woonkeuken.

Het hout van de kantine tafel met slanke dwarspoot

Het tafelblad van deze kantine tafel met slanke dwarspoot is gemaakt van eiken hout. Het zijn massief eiken planken. Deze planken worden vakkundig aan elkaar gelijmd voor een mooie egale overgang. Het hout van deze tafel is afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor zijn originele kleur in een andere toon. Dit is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poot van de kantine tafel met slanke dwarspoot

De poot die bevestigd zit onder deze kantine tafel is een mangrove poot, ook wel dwarspoot of spinpoot genoemd. Het is om precies te zijn een slanke dwarspoot. Deze poot is opgebouwd uit slanke stalen kokers. Deze kokers worden nauwkeurig gesneden en aan elkaar gelast. Het geheel wordt gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting en mooi egaal eindresultaat.

Als set verkrijgbaar

Deze kantine tafel is ook met stoelen bij ons verkrijgbaar. Bij ons kan je vele soorten en modellen stoelen door ons laten bekleden in honderden stoffen, kunstleer of echt buffelleer. Met een fraaie bekleding in hoge kwaliteit kan de stoelen aanpassen aan de tafel en de rest van het interieur. Wil jij misschien een tafel met andere afwerkingen? Zodat die beter passen bij je eigen stoelen. Dat is uiteraard ook mogelijk!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.