• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kantine bartafel bedrijfskantine inrichting

Kantine bartafel bedrijfskantine inrichting

Ook voor bedrijfskantines maken wij unieke meubelen op maat. Zo zie je hier de kantine bartafel bedrijfskantine inrichting met een boomstamblad en een trapezepoot in het wit.

Kantine bartafel bedrijfskantine inrichting op maat

Je kunt deze kantine bartafel bedrijfskantine inrichting ook laten maken met een strak blad en met vrijwel elk type poot. Het blad kan worden afgewerkt in meer dan 70 kleuren. De afwerking van de poot kan in maar liefst 12 soorten poedercoating.

Kenmerken van de kantine bartafel bedrijfskantine inrichting

Deze tafel heeft een boomstamblad van 5 centimeter dik, 250 centimeter lang en 80 centimeter breed. Wij behandelden de tafel met onze STijlCoatings premium type: Terschelling. Die zorgt voor de mooie warme tint. Het onderstel is van het type trapeze en bestaat uit 10×10 centimeter kokers. De poedercoating is in Ral 9003 wit en kreeg twee lagen voor extreme duurzaamheid.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd.

Bevalt onze stijl je? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar! We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Advies en inspiratie

We adviseren je graag en onze showroom inspireert jou gegarandeerd! Ook voor kantinetafels, vergadertafels, kasten en bijzondere ronde werktafels ben je bij ons aan het goede adres.

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.  Of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.