• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Hoge kantine tafel met U-poten

Hoge kantine tafel op maat gemaakt

Deze hoge kantine tafel is op maat gemaakt in onze werkplaats. Net zoals al het meubilair. Hierdoor zijn er vele variabelen in het ontwerp. En deze keuzes liggen vervolgens geheel aan jou. Dus probeer jouw door meubelstuk te creëren. En wij zullen dit gaan realiseren voor jou!

Het hout van de hoge kantine tafel

Deze hoge kantine tafel is gemaakt van eiken hout. Dit eiken hout is verkregen uit onze buurlanden. Het hout is afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere kleurtoon. En daarnaast dient deze lak ook als beschermlaag.

De poten van de hoge kantine tafel

De hoge kantine tafel beschikt over de U-poten. Deze U-vorm is opgebouwd uit stalen kokers. Deze stalen kokers zijn zorgvuldig aan elkaar gelast. Het geheel is gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. Het is hierdoor verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bijpassende stoelen

Het vinden van bijpassende stoelen is altijd lastig. Hopelijk kunnen wij jou daarin helpen. Bij elk model hebben wij altijd een aantal stoelen die er bij passen. Maar uiteraard verschilt ieder zijn smaak.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden