• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Hoge boomstamtafel

Hoge boomstamtafel op maat gemaakt

Deze hoge tafel is op maat gemaakt in onze werkplaats. Net zoals al het meubilair. Hierdoor zijn er vele variabelen in het ontwerp. En deze keuzes liggen vervolgens geheel aan jou. Dus probeer jouw door meubelstuk te creëren. En wij zullen dit gaan realiseren voor jou!

Het hout van de hoge boomstamtafel

Deze hoge kantine tafel is gemaakt van eiken hout. Dit eiken hout is verkregen uit onze buurlanden. Het hout is afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere kleurtoon. En daarnaast dient deze lak ook als beschermlaag.

De poten van de hoge boomstamtafel

De hoge tafel beschikt over de U-poten. Deze U-vorm is opgebouwd uit stalen kokers. Deze stalen kokers zijn zorgvuldig aan elkaar gelast. Het geheel is gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. Het is hierdoor verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bijpassende stoelen

Het vinden van bijpassende stoelen is altijd lastig. Hopelijk kunnen wij jou daarin helpen. Bij elk model hebben wij altijd een aantal stoelen die er bij passen. Maar uiteraard verschilt ieder zijn smaak.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.