• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Hoekkast met rechthoekige poten

Hoekkast met rechthoekige poten op maat gemaakt

Een smaakvolle hoekkast voor in de woonkamer. Een opbergmeubel van alle wensen voorzien. Wellicht niet alle wensen volgens jou? Dan passen wij het graag voor je aan.

Het hout van de hoekkast met rechthoekige poten

Deze hoekkast is grotendeels opgebouwd uit eiken hout. Dit hout wordt verkregen uit omliggende landen. Dus gegarandeerd kwalitatief eiken hout. Het wordt behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt de originele kleur. Alleen in een andere tint. Zoals je ziet een mooi combinatie van wit en een lichte lak.

De poten onder de hoekkast met rechthoekige poten

Onder deze hoekkast zitten de rechthoekige poten bevestigd. Deze poten zijn opgebouwd uit vierkante, stalen kokers. Deze kokers worden aan elkaar gelast. Op een secure manier om de verbinding zoveel mogelijk te kunnen wegwerken. Het geheel wordt gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating.

De indeling

Deze hoekkast beschikt over veel verschillende compartimenten. Deels open, deels gesloten. Genoeg ruimte om veel diverse spullen in te kunnen opbergen. Voor de gesloten vakken zit een deur bevestigd. Deze deur beschikt over een ergonomisch handvat passend bij de poten.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden