Hardhouten buitenbank op maat

, , ,
hardhouten buitenbank op maat met zwarte poten

Wij maken deze moderne hardhouten buitenbank op maat in elke lengte. Zoek jij ook een mooie buitenbank met hoge duurzaamheidsklasse die is gemaakt van FSC gecertificeerd hardhout lees dan even verder. De bank kan voor je worden gemaakt tot 3 meter lang en in 12 kleuren worden afgewerkt. Wanneer je er voor kiest om de bank onbehandeld buiten te laten staan zal hij mooi egaal vergrijzen en is hij onderhoudsvrij. Een bank die is behandeld zal zeker geregeld onderhoud nodig hebben om de mooie afwerking langdurig te behouden.

De poot maken wij voor deze bank uit massieve stalen strip. Wanneer je de bank buiten gebruikt is het noodzakelijk om de poot zeer goed te behandelen. Wij laten de poot daarom voor je galvaniseren met een laag zink. Daarna gaan er ook nog 2 lagen poedercoating op om een mooie dekkende kleurlaag te krijgen. Voor de mogelijkheden kan je HIER kijken.

Het is ook heel mooi om deze poot alleen te laten galvaniseren, je krijgt dan een prachtige zink kleurig oppervlak met een industriele look.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.