• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

TV Cabinet, hangend

TV Cabinet op maat gemaakt

Dit TV Cabinet is op maat gemaakt bij Leven in Stijl Meubelmakerij. Wij maken al ons meubilair geheel op maat. Voldoet een meubel nog niet geheel aan jouw wensen? Dan kunnen wij in overleg deze punten speciaal voor jouw veranderen. Hierdoor zal het geheel bevallen.

Het hout van het TV Cabinet

Dit TV Cabinet heeft een geheel eiken uiterlijk. Zelfs binnen in de kast is het eiken hout te bezichtigen. Om onze ecologische voetafdruk klein te houden. Halen wij het hout uit omliggende landen. Het hout is behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit resulteert in een mooie kleurtoon. Dit is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Gaten voor stopcontact punten

Heb jij toevallig ook stopcontact punten bevestigd aan jouw muur? Dan wil jij dit uiteraard nog kunnen gebruiken. Wanneer de precieze afmetingen bekend zijn. Kunnen wij dit voor jou gaan doen. De plaatsing van de gaten zullen mooi overeen komen met het stopcontact.

De indeling van het TV Cabinet

Dit TV Cabinet beschikt over 3 vakken. Voor elke vak zit een deur bevestigd. Alle deuren beschikken over een push-to-open functie. Dit zorgt ervoor dat er geen handvat nodig is. Binnen elk vak zit ook nog een legplank met 3 verstelbare posities. Wil jij misschien een andere indeling? Dan is dit ook zeker mogelijk.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden