Grote rechthoekige eiken tafel

,
Grote rechthoekige eiken tafel

Met deze grote tafel heeft u altijd genoeg zitplaatsen. Of het nu familieleden zijn die blijven eten of tijdens een verjaardag er zal altijd wel plek zijn aan deze grote rechthoekige eiken tafel. Het tafelblad is strak uitgevoerd. Heeft aan de zijkanten wel iets bewerking. Dat zorgt er voor dat het een speels uiterlijk krijgt, en zal ook in uw strakke inrichting niet mis staan. De poten van de grote rechthoekige tafel zijn uitgevoerd in de kleur wit. Daardoor ontstaat er een mooi contrast tussen het blad en de poten. Dus makkelijk te combineren met eventuele stoelen. Om ervoor te zorgen dat er genoeg beenruimte over blijft, is er voor gekozen om alleen aan elke zijkant van de tafel een poot te plaatsen. Zoals op de foto’s te zien is maakt het niet uit of er nu voor wit of voor een houtstructuur wordt gekozen.

Het tafelblad van deze grote rechthoekige eiken tafel is bewerkt met een blanke lak wat er voor zorgt dat de kleur van deze tafel hetzelfde blijft. Deze blanke lak zorgt er bovendien voor dat de kleur en kwaliteit behouden blijft. De massieve metalen poten zijn bewerkt met een 2 laags coating. De massieve poten zorgen ervoor dat de tafel altijd op zijn plaats blijft staan. Aan de onderkant zijn de poten voorzien van dik meubelvilt om beschadiging van de vloer te voorkomen. De maat van de tafel  op de afbeelding is 280 x 100 cm maar maken wij uiteraard in elke maat.

Heeft deze grote rechthoekige eiken tafel uw aandacht getrokken en vindt u dat deze ook niet zal misstaan in uw inrichting? Neem dan contact met ons op! Geïnteresseerd in de tafel, maar wilt u liever een andere uitvoering? Daar kunnen wij u ook bij helpen. We kunnen bijna alles aan uw wensen aanpassen en uitvoeren, op zoek naar bijpassende stoelen of misschien zo’n handige wandbank? Ook die kunnen we voor u op maat maken.

Benieuwd wat we zoal gemaakt hebben voor klanten kijk dan eens op onze sociaal media pagina’s Instagram en Pinterest. We hebben ook een prachtige showroom waarbij u de producten kunt zien in de huiselijke sfeer om het gevoel mee te geven bij de producten. Voor eventuele vragen kunt ons contactformulier invullen wat onder de foto’s te vinden is.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.