• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Grote eettafel met veel ruimte

Grote eettafel met veel ruimte

De grote eettafel met veel ruimte heeft een mooi massief eiken blad met een boomstam uiterlijk. De grote eettafel met veel ruimte is gemaakt in onze meubelmakerij in Alkmaar. Hier werken de meubelmakers met een passie voor het vak. Hier wordt, doormiddel van hun kennis, een houtselectie gemaakt om vervolgens een blad samen te stellen. Bij deze houtselectie wordt gelet op kleur nuances en knoesten e.d.
Ons maatwerk zorgt voor vele opties die jij zelf mag invullen zoals afmetingen van het blad, dikte en de totale hoogte.

Het hout van de grote eettafel met veel ruimte

Deze grote eettafel met veel ruimte is gemaakt van eiken. Dit eiken hout van de grote eettafel met veel ruimte is verkregen uit omliggende landen om zo onze ecologische voetafdruk klein te houden. Na de houtselectie gaan de meubelmakers aan de slag met het hout. Ze zorgen ervoor dat de eiken delen vlak en haaks worden gemachineerd zodat ze een mooi egaal blad kunnen verlijmen. De tafel werken wij helemaal voor je af in lak of olie zodat hij goed bestand is tegen kringen en etensresten. Je kan kiezen uit een prachtige serie kleuren die wij aanbieden vanuit ons StijlCoatings assortiment.

Het onderstel van de grote eettafel met veel ruimte

De de poot van de grote eettafel met veel ruimteis de brede A poot. Deze poot is enorm praktisch. Je kunt aan allezijdes gemakkelijk stoelen plaatsen zonder de je je been of voet tegen de tafelpoot stoot. Doordat er geen poten op de hoeken zitten kun je maximaal de ruimte benutten van het blad. Met eetpartijen en verjaardagen kun je gemakkelijk overal een krukje bij zetten. Deze brede A poot is zandstraalt en gepoedercoat. Er zijn nog veel meer kleuren! Neem eens een kijkje op deze pagina om erachter te komen welke kleur bij jou past.

Aanpassen van de grote eettafel met veel ruimte

Zoals gezegd maken wij alles helemaal zelf op maat in onze grote werkplaats in Alkmaar. Je kunt dus zelf je wensen aangeven en wij verwerken dit tot jouw ideale meubel. Laat je inspireren in onze ruime showroom, je bent van harte welkom. In onze showroom hebben we meerdere stijlkamers. Deze stijlkamers kunnen jou een goed voorbeeld geven van onze hoogwaardige kwaliteit meubelen. Tijdens een afspraak kunnen wij jou assisteren en informatie meegeven. Onder de showroom is de werkplaats waar jouw meubel gemaakt gaat worden. We laten je graag zien hoe deze werkplaats eruitziet.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.