• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Grote eettafel met hele dunne poten

Grote eettafel met hele dunne poten

Vind je deze geweldige grote eettafel met hele dunne poten geen plaatje? Het grote blad met een dikte van 7cm sluit naadloos aan bij de dunne poten. Deze dunne poten kunnen wij vrij ver op de uiteinden van het tafelblad plaatsen. Door deze plaatsing blijft er veel ruimte over voor het plaatsen van eetkamerstoelen tussen de poten.

De Grote eettafel met hele dunne poten past in elke interieur

Deze grote eettafel met hele dunne poten heeft een verstekblad van 280x100cm. Het tafelblad behandelden wij met de StijlCoating premium type: Texel. Deze behandeling geeft het hout een onbehandeld uiterlijk. Deze behandeling zorgt ervoor dat de tafel ultramat oogt en supergoed is beschermd tegen vuil en vocht.

Grote eettafel met hele dunne poten model Paperclip

Het onderstel is de Paperclip poot en is gemaakt van stalen buizen van 21,3 millimeter in diameter. Ze kunnen daarna worden behandeld in meer dan 12 kleuren. Het tafelblad kan worden behandeld met meer dan 70 soorten kleuren. Bezoek onze showroom in Alkmaar en laat je inspireren. Ik help je graag met al je vragen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Contacteer ons

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.