Grote duurzame buitentafel

,

Grote duurzame buitentafel op maat gemaakt

Leven in Stijl levert op maat gemaakte meubels, die met passie en zorg door onze vakmensen worden gemaakt net zoals deze grote duurzame buitentafel. Onze meubels zijn uniek, duurzaam en worden enkel gemaakt van hoogwaardige materialen. Echte kwaliteitsproducten ontstaan alleen uit hoogwaardige materialen.

Wil je precies weten wat we voor jou kunnen doen? Stuur ons een mail met daarin jouw gewenste maten voor deze buitentafel. Wij denken graag met je mee voor een geschikt ontwerp.

Het hout van de grote duurzame buitentafel

De duurzaamheid van deze tafel is te danken aan het gebruik van accoya. Accoya staat bekend om zijn bijzondere eigenschappen. Het hout kan maar liefst 50 jaar mee zonder deze te behandelen. Door de reactie  die ontstaat bij hoge temperaturen en druk verduurzaamd het hout zich. Deze reactie veranderd de eigenschap van het hout. Het hout neemt namelijk geen vocht meer op, wat de tafel stabieler maakt en daardoor ook een langer leven heeft! De tafel die je hier ziet is maar liefst 420cm lang en 110cm breed.

De poot van de grote duurzame buitentafel

De ”Neyenburgh” is een bijzondere en stabiele stalen poot. Deze poot is gemaakt van staal geproduceerd in IJmuiden. Deze poot geeft de buitentafel maximale stabiliteit en ondersteuningen. Dit onderstel wordt met de hand op maat gemaakt. Nadat de poot gereed is wordt deze door een gespecialiseerd bedrijf gegalvaniseerd. Deze laag bied het staal optimale bescherming voor buiten. Na deze behandeling krijgt het staal maar liefst twee lagen poedercoating. Deze poedercoating bepaald ook de kleur. Naast deze mooie mat zwarte kleur met microstructuur zijn er nog meer dan 10 andere tinten die je op deze pagina kunt bekijken.

Aanpasbaar

Bij Leven in Stijl willen wij jou graag helpen. Er zijn zoveel mogelijkheden op de markt en dat maakt het extra lastig om een definitieve keuze te kunnen maken. Doordat wij al onze tafels zelf maken kunnen wij mee denken in het ideale ontwerp voor jou. Wij kunnen bijvoorbeeld deze tafel speciaal voor jou op maat maken, zodat deze perfect past in jouw tuin of overkapping.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles helemaal op maat gemaakt. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.