• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Exclusieve notenhout eettafel

Exclusieve notenhout eettafel

Deze exclusieve notenhout eettafel met schuine randafwerking geeft een warme uitstraling aan jouw huis. Wij maken deze op maat. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Exclusieve notenhout eettafel op maat gemaakt in de vorm Lumina

De exclusieve massief notenhout eettafel beschikt over een 4 centimeter dik tafelblad dat direct stijlvol in het oog springt. Het model van het stijlvolle tafelblad heet Lumina en staat hier in de maat 280 bij 110 centimeter. We kunnen deze notenhouten eettafel in elke maat voor je maken.  Hier prachtig afgewerkt in de kleur stijlcoatings Wageningen. Eén van de vele kleurcoatings die wij aanbieden. Je vindt ze terug in onze kleuren collectie.

Het ranke frame van de exclusieve notenhout eettafel

Het onderstel van de exclusieve notenhout eettafel bestaat uit een zeer slanke stalen koker van slechts 7 bij 3 centimeter. Om de tafelpoot zijn mooie zwarte matte kleur met fijnstructuur te geven loopt deze een uitgebreid proces door. Voor de optimale hechting van de kleurcoating zandstralen wij de poot eerst. Vervolgens poedercoaten wij de tafelpoot tot tweemaal toe. Het tafelonderstel is daardoor uiterst duurzaam. Ook voor de vloer, die beschermen we door de onderzijde van het frame altijd van meubelvilt te voorzien. Wist je trouwens dat wij de tafelpoot ook asymmetrisch voor je kunnen maken? Ideaal wanneer je drie stoelen per zijde plaatst. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Design en randbewerking

Laat je ook verrassen door de vele mogelijkheden in randafwerking. De exclusieve notenhout eettafel op de foto heeft een randafwerking van 15 millimeter haaks en dan schuin aflopend onder 45 graden. Maar wil je de tafelrand just haaks, rond of met een andere hoek dan kunnen wij dat ook voor je maken. Vakwerk dat zich aansluit bij jouw smaak.

Showroom en meubelmakerij

Wil je kwalitatief maatwerk eens in het echt ervaren? Kom dan gezellig eens langs bij ons meubelmakerij in Alkmaar. Daar kunnen we je laten zien wat er allemaal bij komt kijken en wat er mogelijk is. We kunnen de vele afwerkingen en diverse opties demonstreren in onze ruim opgezette showroom. We maken namelijk graag ruim de tijd voor jou. Plan eenvoudig en snel een afspraak in via onze contactpagina.

Adviseren op maat

Onze meubelmakers en adviseurs staan graag voor je klaar om samen met jou de ideale tafel helemaal op maat te ontwerpen. Neem bij vragen contact met ons op via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594. Of kijk voor meer prachtige op maat gemaakte meubelen op onze Instagram en Pinterest.