Eikenhouten tafel met vlinderpoot

Eikenhouten tafel met vlinderpoot

Als je een modern interieur hebt dan is deze eikenhouten tafel met vlinderpoot de perfecte tafel voor bijvoorbeeld de keuken. Omdat de poot met ronde vormen is afgewerkt geeft dit een luxe en moderne uitstraling. Het deel wat als eerst in het oog springt van deze eikenhouten tafel met vlinderpoot is toch echt de mooi vormgegeven poot. Het verschil tussen de poot en het tafelblad zorgt ervoor dat ook het blad niet aan de aandacht ontsnapt.

 

TAFELBLAD

Het tafelblad is gemaakt van eikenhout en bestaat uit aparte planken die samen gelijmd zijn tot een geheel. Bij het gebruik maken van deze manier om een tafelblad te maken is het mogelijk om het tafelblad in elke maat te maken. Het tafelblad is bewerkt met drie lagen blanke lak. Dit zorgt ervoor dat het beschermd tegen vocht en zijn originele kleur behoud. Zowel het blad als de poten zijn in verschillende kleuren en afwerkingen te maken. Kijk HIER voor de mogelijkheden.

 

POTEN

De vlinderpoot bestaat uit 2 delen en is behandeld met 2 lagen poedercoating. Tussen de 2 delen zit een eiken steunbalk. Dit geeft de tafel extra stevigheid en balans. Aan de twee uiteinden van de steunbalk is een stuk weg gefreesd om ervoor te zorgen dat de montage van de vlinderpoot en de steunbalk mooi in elkaar overlopen. De poten zijn aan de onderkant voorzien van dik meubelvilt, zo is de kans dat er krassen op de vloer komen minimaal.

 

We zijn een bedrijf gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte meubels. Het materiaal waar de meubels van gemaakt moeten worden komt bij ons binnen. En onze meubelmakers gaan aan de slag in onze eigen werkplaats. Ons bedrijf onderscheid zich door de kwaliteit die we leveren. Op Facebook staan al vele recensies van tevreden klanten. Als het meubelstuk klaar is dan bezorgen we het zelf bij de klant en zetten we het in elkaar. We maken ook meteen foto’s voor onze sociaal media pagina Instagram. Ook kun je ons vinden op Pinterest waar vele foto’s te zien zijn.
In onze vestiging in Alkmaar hebben we ook een showroom die compleet is ingericht met verschillende woonstijlen. Kom eens bij ons langs. Als er vragen zijn vul dan onderstaand formulier in, dan zullen we contact op nemen.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.