Eikenhouten opbergkast

Eikenhouten opbergkast

Dit meubel hebben we helemaal op maat gemaakt voor onze opdrachtgever. We kregen de opdracht om een eikenhouten opbergkast te maken. Waarbij er kastruimte is, maar ook een ruimte voor persoonlijke accessoires. Dit design geeft een open en een industrieel uiterlijk en past zowel in een modern of een klassieke inrichting. En geeft veel sfeer in de woning.

 

De twee opbergkastjes en het onderste opbergsysteem zijn gemaakt van eikenhout. Het hout is voorzien van drie lagen matte blanke lak, hierdoor behoud deze eikenhouten opbergkast zijn originele uiterlijk. Tegelijkertijd is het hout ook beschermd voor invloeden van buitenaf. De twee handvatten op de deurtjes zijn net zoals het frame gepoedercoat in twee lagen zwart. Het voordeel van deze bewerking is dat het optimaal op het product hecht, en dan ook tegen een stootje kan. We kunnen met meer dan 70 kleuren en behandelingen afwerken.

 

We maken exclusieve meubels helemaal afgestemd op jouw persoonlijke smaak. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Of je nu deze kast wilt of een ander soort meubel, wij kunnen je daarbij van dienst zijn. We kunnen een meubel maken die helemaal bij jou past. Nog geen inspiratie? Kom dan eens langs in onze prachtige showroom, deze is ingericht met verschillende woonstijlen. We hebben ook een eigen werkplaats, hier je kunt zien hoe onze meubels gemaakt worden door onze eigen vakmensen. We zijn ook actief op sociale media, hebben een Instagram en een Pinterest pagina. Ook hebben we een Facebook pagina waar al vele recensies van onze klanten te vinden zijn. Vul onderstaand formulier in als je vragen hebt, dan nemen we contact met je op.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.