• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eikenhouten meubel

Heb je ook veel spullen om op te bergen? Dan is dit eikenhouten meubel echt iets voor in je woning. De kast is volledig op maat gemaakt en kan dan ook aan alle wensen voldoen. Je kunt zelf kiezen welke indeling de kast heeft. Of het nu bedoeld is als tv-meubel of gewoon als bergruimte het kan voor beide doeleinden gebruikt worden. Om te kiezen voor een eikenhouten meubel, wat helemaal op maat is gemaakt kun je alle ruimte benutten in de woning. Deze manier van inrichten geeft ook nog eens extra rust in het huis.

 

AFWERKING

Dit eikenhouten meubel is gemaakt van eikenhout en heeft een 3 lagen blanke lak. Deze lak zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is voor invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld zonlicht. Zo blijft het meubel zijn prachtige originele kleur behouden. Wil je liever een andere kleur? Geen probleem we kunnen onze meubels met meer dan 70 kleuren en behandelingen bewerken. Neem hier een kijkje voor de mogelijkheden.

 

ONTWERP

Het ontwerp van dit meubel is zo gemaakt dat het helemaal aansluit tot aan de vloer. Dit geeft een nog strakker uiterlijk en is bovendien praktischer met schoonmaken. De laden en deuren zijn gemaakt met een push-to-open mechanisme. Een druk erop en het gaat open, daarna druk je het ook gewoon weer dicht.

 

Wil je ook graag zo’n prachtig kwaliteit meubel in de woning? Neem dan contact met ons op. Heb je al een kast, maar nog wel tafel nodig. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We maken verschillende meubels o.a. boekenkasten, tafels, salontafels. We hebben in onze vestiging in Alkmaar een prachtige showroom waar onze producten staan met verschillende stijlinrichtingen. Kom eens langs! Je kunt dan ook met eigen ogen zien welke materialen we gebruiken. Online inspiratie op doen kan natuurlijk ook, we hebben een Instagram en een Pinterest pagina.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden