• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eikenhouten meubel

Eikenhouten meubel op maat

Heb je ook veel spullen om op te bergen en houd je ook van een strak interieur? Dan is dit eikenhouten meubel echt iets voor jouw woning.

De kast is volledig op maat gemaakt en kan aan alle wensen voldoen. Je kunt zelf kiezen welke indeling de kast heeft. Of het nu bedoeld is als tv-meubel of gewoon als bergruimte. Je kunt het voor beide doeleinden gebruiken. Door te kiezen voor een eikenhouten meubel op maat  kun je alle ruimte in de woning maximaal benutten. Deze manier van inrichten geeft door het strakke uiterlijk ook nog eens extra rust in het huis.

Afwerking van dit eikenhouten meubel

Dit eikenhouten meubel heeft een 3 lagen blanke onzichtbare lak. Deze lak zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft het meubel zijn prachtige originele kleur behouden en voorkom je vlekken en viezigheid. Wil je liever een andere kleur? Geen probleem we kunnen onze meubels met meer dan 70 kleuren en behandelingen bewerken. Neem hier een kijkje voor de mogelijkheden.

Ontwerp

Het ontwerp van dit eikenhouten meubel is zo gemaakt dat het helemaal loopt tot onderaan de vloer. Dit geeft een nog strakker uiterlijk en is bovendien praktischer met schoonmaken. De laden en deuren zijn allemaal gemaakt met een push-to-open mechanisme. Een druk erop en het gaat open. Om te sluiten druk je het ook gewoon weer dicht.

Omdat wij al onze meubelen zelf ontwerpen en maken kan je naast de maat ook de indeling bepalen. Of je nu lades, deuren, kleppen of juist een combinatie wil. Het is allemaal mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook aan het maken van een open gedeelte waar apparatuur kan staan of combineer het eikenhouten meubel met een andere kleur. Zo creëer je een geheel eigengemaakte stijl.

Wil je ook graag zo’n prachtig kwaliteit meubel in de woning? Neem dan contact met ons op. Heb je al een kast maar heb je nog wel tafel nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We maken verschillende meubels zoals boekenkasten, tafels en salontafels. We hebben in onze vestiging in Alkmaar een prachtige showroom waar onze producten staan met verschillende stijlinrichtingen. Kom eens langs! Je kunt dan ook met eigen ogen zien welke materialen we gebruiken. Online inspiratie op doen kan natuurlijk ook: Volg onze Instagram en een Pinterest pagina.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden