Eikenhouten keukentafel ovaal

,
Eikenhouten keukentafel op maat gemaakt ovaal

Eikenhouten ovale keukentafel

Deze tafel geeft een luxe uitstraling en zal dan ook niet misstaan in je huis. Omdat de tafel een ovale vorm heeft, zal er om de tafel veel ruimte ontstaan voor een paar mooie stoelen zodat er gezellig aan tafel gezeten kan worden met het gezin. Voor stoelen kunt u ook bij ons terecht, ook die maken we voor u op geheel naar eigen wens of het nu de stof of het materiaal is.

Deze eikenhouten keukentafel is gemaakt in de maat 240 x 105 x 75cm en het tafelblad is 4 cm dik.
Het tafelblad en de poot zijn onderhoudsvrij.

Het tafelblad is afgewerkt met een schuine kant ook wel verjongd genoemd.
De poot is afgewerkt met 2 lagen coating waardoor er geen schade zal zijn als er per ongelijk met de voet tegen de poot wordt gestoten.

Wil je deze eikenhouten keukentafel graag in een andere maat? We kunnen alles naar uw wens aanpassen. We maken producten op maat. Liever het product bekijken en de “look en feel” ervaren? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en werkplaats. U kunt ons ook vinden op Instagram en Pinterest. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

De foto’s van onze producten  zijn gemaakt bij klanten thuis om zo de sfeer in de “echte” omgeving te laten zien. Zo kunt u op afstand inschatten of de tafel geschikt is voor uw woning, maar bij een bezichting kunt u de kwaliteit pas echt zien en voelen!

 

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.