• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eikenhouten bank met lades

Een stijlvolle bank met lades van Leven in Stijl

Ben je op zoek naar een mooie handgemaakte bank met lades? Laat deze dan maken door de specialisten van Leven in Stijl. Wij hebben veel ervaring in het maken van de mooiste meubelstukken, zoals deze bank met lades, gemaakt van massief eikenhout. De ladenbank is dankzij de handige opbergvakken multifunctioneel. Bovendien past deze gegarandeerd in iedere woning en bij elke stijl. En heb je speciale wensen waar je bank met lades aan moet voldoen? Dat is bij Leven in Stijl gelukkig geen enkel probleem! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een laden op maat te bespreken.

Multifunctioneel meubelstuk

De bank met lades van Leven in Stijl is multifunctioneel. Zet hem in de gang om winterlaarzen en sportspullen voor alle gelegenheden in op te bergen. Of geef de woonkamer extra zitplaatsen en extra opbergruimte door deze bank. De eikenhouten opbergbank ziet er ook geweldig uit naast de eettafel. Combineer hem dan met een eettafel of stoelen uit onze collectie om een mooi geheel te creëren.

Keurig afgewerkte bank met lades

Bij Leven in Stijl zijn we trots op elk product dat we maken. Daarom besteden we ook veel aandacht aan een nette afwerking. Zo is onze bank met laden afgewerkt met een laagje ultra-matte lak. Deze lak is bovendien vuil- en vochtwerend. Zo weet je dus zeker dat de nieuwe bank met lades lang mooi blijft. Zo kun je jaren genieten van dit prachtige nieuwe meubelstuk!

Binnenkijken in onze meubelmakerij

Wil je zien hoe wij de eikenhouten bank maken? Kom dan gerust langs in onze showroom met meubelatelier. Hier zijn onze gespecialiseerde meubelmakers bezig met ambachtelijke houtbewerking. Je kunt de meubelmakerij vanuit verschillende hoeken in de showroom bekijken. Zo kun je dus van heel dichtbij zien hoe wij jouw nieuwe meubelstukken met de hand maken. Deze ervaring maakt de ladenbank die straks bij jou thuis staat extra bijzonder.

Eikenhouten bank met lades bestellen

Wil jij ook een mooie bank met lades in huis? Of wil je meer weten over de producten van Leven in Stijl? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 072 – 5200594. Of kom langs in onze showroom! Bij Leven in Stijl helpen we je graag aan een nieuwe eikenhouten bank voor bij je thuis.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden