• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken vergadertafel

Eiken vergadertafel op maat gemaakt

Een mooie eiken vergadertafel op maat gemaakt voor een landelijke maar toch strakke lichtmoderne uitstraling. Op maat gemaakt en in vele soorten afwerkingen beschikbaar. Ook voor op werkplekken!

In het zonnetje gezet: Eiken vergadertafel

De eiken vergadertafel kent zijn eigen karakteristieke dynamiek. Het ontwerp lonkt met een landelijke uitstraling. Toch behoudt het design zijn strakke lichte moderne uitstraling door een minimalistisch karakter.

Het blad van de eiken vergadertafel

De Eiken vergadertafel heeft een afmeting van 280x110cm. Het voorbeeldblad werkten wij af met StijlCoatings Texel. Deze lak geeft een onbehandelde indruk en kleur maar is in werkelijkheid een 2K lak die wij in 3 lagen aanbrengen. Super duurzaam en zeer goed vuil en vocht afstotend. Dit is één van de vele mogelijke hoogwaardige afwerkingen waarmee we de tafel voor je kunnen aflakken. Omdat wij 100% op maat maken kunnen elke maat en elk type tafelblad leveren.

Uniek pootmodel van de eiken vergadertafel

De poot van de eiken vergadertafel is gemaakt van eiken. De eiken poten staan schuin in het blad waardoor er een speels effect wordt gecreëerd.

Showroom en meubelmakerij

Past zo’n eettafel landelijk gecombineerd met een strakke lichtmoderne uitstraling bij jouw interieurwensen? Maak dan een afspraak met ons! Dat kan via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594. We nodigen je uit om onze uitgebreide showroom inclusief meubelmakerij in Alkmaar te bezoeken.

Met onze ambachtelijk opgeleide meubelmakers werken we er elke dag aan om hoogstaande kwalitatieve ontwerpen te creëren. Samen met onze ontwerpers staan we voor je klaar om naar jouw wensen te luisteren. En om die te realiseren. Om je daar een indruk van ons werk te geven volg onze Instagram en Pinterest voor ons vernieuwende portfolio.