Eiken tafel en bank met stalen U poot

, ,
tafel en bank met stalen platte u poot

Eiken tafel en bank met stalen U poot

Deze eiken tafel en bank met stalen U poot is gemaakt door de meubelmakers in onze werkplaats in Alkmaar. Je kunt bij ons je de tafel laten maken hoe jij deze graag zou willen. Wij gaan flexibel en creatief om met aanpassingen.

Het hout van tafel en bank

Deze tafel en bank met stalen U poot is gemaakt van massief eikenhout. Het eikenhout hebben wij in eigenbeheer dit geeft het voordeel dat wij zelf onze bladen kunnen samenstellen op kleurnuances en knoesten. Voor jou tafel gebruiken we FSC gekeurd hout en selecteren het zo dat het mooiste hout altijd in het zicht komt. Het Duits of Frans FSC eikenhout garandeert ons dat de bosbouw duurzaam is, zo worden er altijd meer bomen aangeplant dan er voor onze tafels gebruikt wordt.

De stalen U poot van de tafel en bank

Deze U poot zorgt voor een minimalistisch uiterlijk. De zwarte poedercoating geeft een mooie egale matte uitstraling. De poten ontwerpen en maken wij geheel zelf. Nadat de poot is gemaakt laten wij deze grondig zandstralen. De poedercoat primer die op dit ruwe gezandstraalde oppervlak wordt aangebracht zal mooi uitvlakken en een perfecte basis vormen voor de eind laag. Het aanbrengen van deze eind laag is een secuur werk omdat geen plekje vergeten mag worden, dankzij de grondige voorbehandeling krijgt deze eind laag een prachtig egaal en duurzaam uiterlijk. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 10 standaard kleuren en op aanvraag zijn nog ruim 140 andere kleuren mogelijk.

Aanpasbaarheid van de tafel en bank

Deze eiken eettafel is geheel op maat gemaakt. Dit houdt in dat er veel ontwerp vrijheid is in maat, vorm, model, dikte, rand en hoekbewerking. Het is Je kunt je niet voorstellen waar wij allemaal toe in staat zijn. Dus bevalt het nog niet geheel? Dan werken wij het graag voor je uit tot een passend model geheel van ontwerp tot aan de afwerking en levering.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.